"Шахтар" - БАТЕ. Анонс, де дивитися матч 5 листопада

Поділитися
"Шахтар" - БАТЕ. Анонс, де дивитися матч 5 листопада В Борисові "гірники" розгромили суперника 7:0
Підопічні Мірчі Луческу у своєму другому поєдинку на "Арені Львів" спробують здобути історичну перемогу. І заодно зробити серйозну заявку на вихід у 1/8 фіналу турніру.

5 листопада у Львові в рамках 4-го туру групового турніру Ліги Чемпіонів єдиний представник України донецький "Шахтар" у змаганнях прийматиме білоруський БАТЕ.

Шахтар - БАТЕ

5 листопада, середа, 21:45. Львів, стадіон "Львів-Арена".

Пряма трансляція на каналі "Україна", "Футбол 2".

Орієнтовні склади команд (версія football.ua):

Шахтар: П'ятов, Срна, Ордець, Ракицький, Шевчук, Степаненко, Фернанду, Дуглас Коста, Алекс Тейшейра, Тайсон, Луїс Адріану.

БАТЕ: Черник, Хагуш, Поляков, Гайдучик, Младенович, А. Володько, Яблонський, Гордійчук, Карницький, М. Володько, Родіонов.

Травмовані: Кучер, Кривцов - Філіпенко, Тубіч.

Дискваліфіковані: немає.

Арбітр: Вольфганг Штарк (Німеччина).

Після розгрому, який вчинили супернику донеччани на виїзді, команді Луческу доведеться пройти випробування на міцність. І не скільки в ігровому плані, скільки в психології. Важко налаштуватися на опонента, якому ти легко і граючи забив сім голів двома тижнями раніше. А ще важче взяти себе в руки після невдачі в чемпіонаті Прем'єр-ліги - у чому історичній за значенням і несподіваною в плані результату.

Що стосується БАТЕ, то після неприємності в Борисові команда зуміла зібратися і здобула важливу перемогу у чемпіонаті Білорусі, обігравши головного конкурента в боротьбі за чемпіонство - мінське "Динамо" 2:1. У підсумку, за три тури до фінішу першості (у наших сусідів чемпіонат проходить за системою весна - осінь) борісовчане випереджають столичних футболістів на 4 очки. Ця новина може позитивно вплинути на настрій "жовто-синіх", хоча більш важливим моментом у майбутньому протистоянні стане саме тактична та фізична підготовка.

Додамо, що в паралельному матчі португальський "Порту" зіграє на виїзді зіграє з іспанським "Атлетиком". Перемога в цьому поєдинку майже на 100 відсотків гарантує португальцям попадання в 1/8 фіналу.

Раніше повідомлялося, що перед матчем Ліги Чемпіонів головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу попросив у журналістів та вболівальників більше поваги і уваги до його команди.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі