Шацьких розповів про "спартанські умови" в аматорському футболі

Поділитися
Шацьких розповів про "спартанські умови" в аматорському футболі Шацьких виступав за "Рух" з літа цього року © planetaf.com
Екс-нападник "Динамо" залишився задоволений своїм етапом кар'єри в "Русі" і не збирається завершувати кар'єру.

Рекордсмен чемпіонату України за кількістю забитих м'ячів Максим Шацьких розповів про свої виступи у складі аматорського клубу "Рух" з Винників, контракт з яким у нападника вже закінчився.

В інтерв'ю "Вістям" форвард заявив, що залишився задоволений цим етапом у своїй кар'єрі: "Все було відмінно. І за умовами, і по грі. Хоча, звичайно, повинні були виступити краще. Але, так склалося, що по області ми чемпіонат і Кубок взяли, а от зробити те ж саме по Україні не вийшло".

Також Шацьких розповів про те, в яких умовах доводилося проводити деякі матчі: "Якщо порівнювати рівень аматорського футболу з Прем'єр-лігою, то умови, звичайно, не ті. В деяких місцях, де я проводив виїзні матчі - просто жах і катастрофа. Я розумів, що будуть спартанські умови, але не настільки ж. Душові могли бути на вулиці, вода з бака, поля - взагалі окрема тема. І от саме на таких газонах сили зрівнюються, адже місцеві до такого якраз звикли".

За словами Шацьких, завершувати кар'єру він поки не збирається, але з майбутнім ще не визначився: "Займаюся цим питанням, сподіваюся, що скоро буду знати, де продовжу кар'єру".

Читайте також: Максим Шацьких встановив бомбардирський рекорд, але не допоміг "Говерлі" обіграти "Зорю"

Нагадаємо, раніше Шацьких виступав у складі "Говерли", "Арсеналу", "Чорноморця", "Астани", "Динамо" і ряду російських клубів. В "Рух" форвард перебрався влітку цього року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі