Шацьких подав позов на "Говерлу" в Лозанну

Поділитися
Шацьких подав позов на "Говерлу" в Лозанну Шацьких готовий йти до кінця в судових розглядах © Dynamo.kiev.ua
Ужгородський клуб так і не погасив заборгованість перед футболістом.

Колишній нападник "Говерли" Максим Шацьких подав позов на ужгородський клуб в Спортивний арбітражний суд Лозанни (CAS) за борги по зарплаті.

Керівництво "Говерли" вже багато місяців відмовляється погоджуватися на умови футболіста за виплатами, що змусило його звернутися до правосуддя.

"Я і мій агент Сефер Алібаєв практично рік намагалися хоч якось домовитися про виплати. У результаті ми були змушені звернутися до англійських юристів. І вони, у свою чергу, більше двох місяців вели переговори, і ми йшли на значні поступки, але "Говерла" раз за разом зривала всі домовленості і вносила нові правки в мирову угоду. А багато гравців так і продовжують вести з ними даремні переговори і підписали мирові, які ніколи не виконувалися", - заявив Шацьких.

"Ми були змушені звернутися в жовтні в КДК ФФУ, але до квітня місяця моя скарга так і не була розглянута. Ви думаєте, нам хоч хтось з "Говерли" за цей час подзвонив? Ніхто! Але і ми не сиділи, склавши руки. В Україні рішення щодо свого спору можна чекати ще 10 років, і у мене складається думка, що "Говерла" навмисне затягує переговори і лякає всіх гравців банкрутством. Є юридичні механізми, при яких і банкрутство клубу не звільняє від виплат. А для ділового іміджу власників клубу, які довели його до такого стану, це просто кінець".

"Буде "Говерла" в Прем'єр-лізі або в Першій лізі, або ж клуб буде банкрутувати себе, - ми будемо вимагати повної виплати заборгованості до кінця"

Нагадаємо, "Говерла" через борги перед колишніми гравцями так і не отримала атестат на наступний сезон, а керівництво припускає, що клуб може припинити існування, якщо фінансові питання не будуть вирішені найближчим часом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі