Шацьких і ще двоє футболістів "Говерли" відсторонені від ігор Шуфричем-молодшим - ЗМІ

Поділитися
Шацьких і ще двоє футболістів "Говерли" відсторонені від ігор Шуфричем-молодшим - ЗМІ Лідер "Говерли" Максим Шацьких потрапив у немилість керівництва © football.ua
Скандал в ужгородській команді триває: віце-президент, головний тренер і кілька футболістів обмінялися взаємними претензіями і звинуваченнями.

Троє футболістів ужгородської "Говерли", в число яких потрапив найтитулованіший бомбардир українського чемпіонату Максим Шацьких, півзахисник Олег Герасимюк і захисник Андрій Хомин. Саме однієї з них - Герасим'юка - віце-президент клубу Олександр Шуфрич звинуватив у здачі гри 21-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги із "Зорею".

Реального підтвердження того, що футболісти опинилися в немилості керівництва по нефутбольною причин, немає, однак у будь-якому разі всі троє не брали участь у матчі 22-го туру проти "Динамо", в якому ужгородці були розгромлені "Динамо" 6:0. Головний тренер "Говерли" В'ячеслав Грозний на післяматчевій прес-конференції сам прокоментував відсутність у складі Шацьких, пов'язавши це з недавньою хворобою досвідченого нападника і його поганою формою. При цьому, Грозний не згадав Герасим'юка і Хомина.

Сам же Шацьких у коментарі каналу "Футбол" зазначив, що Грізний повідомив йому про те, що рішення не випускати його на футбольне поле приймав Олександр Шуфрич.

Читайте також: Максим Шацьких встановив бомбардирський рекорд, але не допоміг "Говерлі" обіграти "Зорю"

"Зі мною спілкувався головний тренер. Те, що я не потрапив на цю гру в число 18-ти, пояснив тим, що його набрав віце-президент (мова йде про Шуфрича-молодшого - прим. Football.ua і сказав, щоб до кінця чемпіонату ми не брали участь у матчах. Це я, Олег Герасим'юк та Андрій Хомин. Причину я поки не дізнавався", - заявив Шацьких.

Шуфрич вже встиг відреагувати на заяви Шацьких, зазначивши, що визначати склад на гру - виключно прерогатива головного тренера. Слова віце-президента викликали досить іронічний коментар з боку Герасим'юка.

"Я особисто чув, як Грозний сказав, що йому зателефонував віце-президент і наказав виключити мене, Максима і Андрія до кінця сезону, - каже Герасим'юк. - Чому саме нас трьох - треба питати у самого Шуфрича. Однак не розумію, чому він заперечує цей факт? Адже це виглядає досить смішно.

"Особисто у мене ще раніше пропало бажання грати за "Говерлу", коли в мою адресу посипалися звинувачення в "зливі" гри. Чесно кажучи, люди ведуть себе далеко не кращим чином. Зрозуміло, що є борги, і виплачувати їх ніхто не хоче. Однак це не метод - робити з футболістів поганих і винуватих, щоб позбутися від них таким шляхом", - резюмував футболіст.

Раніше Максим Шацьких розповів, що в Говерлі всі тримаються на ентузіазмі та любові до футболу, маючи на увазі, що перед футболістами та персоналом існують солідні борги по зарплаті. Однак при цьому всі продовжують виконувати свої обов'язки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі