"Севілья" провела презентацію Коноплянки

Фото
Поділитися
Українського півзахисника офіційно представили в якості гравця "Севільї".

Сьогодні, 20 липня, "Севілья" провела прес-конференцію, на якій представила свого новачка - українського півзахисника Євгена Коноплянку. 25-річний футболіст поки не вибрав собі ігровий номер.

Під час прес-конференції Коноплянка поводився скромно, зазначає офіційний сайт "Севільї". Українець сказав, що не краще, ніж хто-небудь зі складу іспанського клубу: "Усі гравці у складі цінні. Коли ми виграємо титул, це здобуток всієї команди. Я завжди вірив у те, що команда - це сім'я. Мені буде непросто завоювати місце в основі, адже тут зібрані гравці дуже високого рівня. Треба працювати на тренуваннях і переконувати тренера, що я гідний виходити на поле з перших хвилин".

Читайте також: Коноплянка хоче потрапити в "Барселону"

Також Коноплянка підкреслив, що в новому клубі його зустріли дуже тепло: "Мене прийняли з розпростертими обіймами, я відчуваю себе, як вдома". А ще вимовив свої перші слова іспанською, сказавши "У мене все добре, я дуже щасливий".

Раніше українець провів своє перше тренування у складі "Севільї". Його дебют у новому клубі може відбутися 11 серпня, коли "Севілья" проведе поєдинок за Суперкубок УЄФА проти "Барселони".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі