"Севілья" підтвердила інтерес до Коноплянки

Поділитися
"Севілья" підтвердила інтерес до Коноплянки "Севілья" намагається підписати Коноплянку © Sport.ua
Спортивний директор іспанського клубу Рамон Родрігес прокоментував ймовірність трансферу зірки "Дніпра" і збірної України Євгена Коноплянки.

Контракт атакуючого півзахисника з "Дніпром" закінчується цього літа, а нещодавно з'явилася інформація, що батько Євгена провів переговори з власником клубу Ігорем Коломойським та сторони прийняли рішення про розставання.

Тепер спортивний директор "Севільї" Рамон Родрігес заявив, що іспанський клуб намагається підписати українського гравця:

"Тема Коноплянки дуже складна. Ми добиваємося прогресу в цьому питанні, але на гравця дуже велика конкуренція, не хочемо вчинити неправильно з "Дніпром". На нього претендує дуже багато команд. Імідж "Севільї" допоможе в справі підписання, але це все одно буде складно. Хочеться залишатися оптимістами, але це буде дуже складно зробити. Сподіваюся, наступного тижня ми будемо більш конкретно знати про комплектацію команди".

Читайте також: ЗМІ: Коноплянка домовився зі "Сток Сіті"

Нагадаємо, що в минулому сезоні "Дніпро" з Коноплянкою у складі вийшов фінал Ліги Європи, де поступився "Севільї" з рахунком 2:3.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі