"Севілья" бореться за Коноплянку "проти всієї Європи"

Поділитися
"Севілья" бореться за Коноплянку "проти всієї Європи" Коноплянка ніяк не визначиться © ФФУ
Спортивний директор іспанського клубу знову прокоментував хід переговорів з українським півзахисником.

"Севілья" залишається в числі претендентів на Євгена Коноплянку. Один з найбільш затребуваних гравців нинішнього міжсезоння все ще думає, де продовжити кар'єру. У числі реальних кандидатів на українця називаються "Севілья" і "Ліверпуль".

"Дуже непросто підписати Коноплянку. Як тільки зв'язується одна нитка, то розв'язується інша. Але ми як і раніше боремося за гравця проти всієї Європи, яка зацікавлена в ньому. Це означає, що ми все ще можемо закрити угоду. Коли? Не можу сказати, тому що ситуація дуже складна", - сказав спортивний директор "Севільї" Рамон Мончі в коментарі sevilla.abc.es.

Раніше повідомлялося, що "Севілья" готова зробити українця самим високооплачуваним гравцем команди, запропонувавши йому зарплату у 3,5 мільйона євро на рік, а також заплатити "Дніпру" компенсацію за футболіста. У той же час "Ліверпуль", за інформацією зарубіжних ЗМІ, може дати Коноплянці в два рази більше. Не залишає спроб підписати гравця і "Сток Сіті". Голова ради директорів клубу Петер Коатес у коментарі BBC підтвердив, що клуб продовжує вести переговори з українцем. А сьогодні, 24 червня, також з'явилася інформація про те, що інтерес до гравця відновив "Інтер".

Нагадаємо, що українець вже відмовив "Бешикташу", а також заявляв, що пріоритетним варіантом для нього є переїзд в Англію.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі