Сестру футболіста вбили у теракті під час фатального матчу в Парижі

Поділитися
Сестру футболіста вбили у теракті під час фатального матчу в Парижі Футболіст закликав усіх згуртуватися у нещасті © ФК "Анжи"
Футболіст "Марселя" грав за збірну Франції на стадіоні "Стад де Франс" увечері 13 листопада.

Колишній футболіст іспанського та російського футбольних клубів "Реал" і "Локомотив" Лассан Діарра, що нині виступає за французький "Марсель", повідомив у своєму мікроблозі в Twitter, що його двоюрідна сестра була вбита в ході терористичної атаки на Париж.

Під час трагедії півзахисник грав за збірну Франції в товариському матчі проти команди Німеччини на стадіоні "Стад де Франс" у Парижі. У своєму зверненні Діарра закликав усіх згуртуватися на тлі трагічних подій.

Серія терактів у французькій столиці і передмісті сталася в ніч на 14 листопада. Три смертники підірвали себе поряд зі "Стад де Франс", де проходила футбольна зустріч.

Читайте також: У передмісті Парижа знайдений автомобіль зі зброєю терористів - ЗМІ

Діарра перейшов в "Локомотив" влітку 2013 року з "Анжі". У складі "залізничників" півзахисник провів один сезон і виграв бронзові медалі чемпіонату Росії. Влітку 2015 року на правах вільного агента перейшов в "Марсель". До 2013 року Лассана Діарра виступав за мадридський "Реал". У послужному списку 30-річного футболіста - 30 матчів за збірну Франції.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі