Серені Вільямс не потрібен титул, але вона продовжує бити рекорди

Поділитися
Серені Вільямс не потрібен титул, але вона продовжує бити рекорди Вільямс 17 разів поспіль обіграла Шарапову © twitter.com/Wimbledon
Американка, обігравши Марію Шарапову, вийшла в четвертий поспіль фінал турнірів "Великого шолома".

Серена Вільямс заявила, що їй не потрібен титул переможниці Вімблдону. Вчора, 9 липня, американка в двох сетах впоралася з росіянкою Марією Шараповою (6:2, 6:4) і вийшла в свій четвертий поспіль фінал турнірів серії "Великого шолома". Однак перша ракетка світу зовсім не засмутиться, якщо програє його.

"Я не замислююся про титул. Він мені не потрібен, як і будь-який інший. Можу спокійно програти і поїхати додому. Звичайно, це мене не втішить, але я буду в порядку. Зараз я сприймаю матчі як розвагу. На щастя, це допомагає мені не відчувати стресу", - цитує Eurosport.ru американку, яка 20 разів вигравала турніри "Великого шолома".

У фіналі, який відбудеться 11 липня, Вільямс зіграє з іспанкою Гарбін Мугурусою (№20 в світовому рейтингу). "Матч проти Гарбін буде дуже непростим для мене. Постараюся показати все, на що я здатна, і отримати задоволення від своєї гри, - сказала Вільямс, - Не думаю, що Мугурусі буде нічого втрачати. Адже на кону стоїть перемога на "мейджорі". До того ж, раніше вона вже перемагала мене".

Додамо, що перемога над Шараповою дозволила Вільямс встановити відразу кілька досягнень. По-перше, це рекорд послідовних перемог однієї суперниці над іншою (17, Шарапова останній раз вигравала у Вільямс ще в 2004 році). По-друге, Вільямс стала першою за 9 років тенісисткою, якій вдалося вийти до фіналу чотирьох турнірів "Великого шолома" поспіль. І, по-третє, Серена обігнала легендарну Штеффі Граф за кількістю переможних матчів на "Шоломах" - 279. Їй залишилося 27 перемог до абсолютного лідера Мартіни Навратілової.

Сьогодні, 10 липня, відбудуться чоловічі півфінали. Новак Джокович (№1) зіграє з Рішаром Гаске (21), а Енді Маррей (3) - з Роджером Федерером (2).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі