Серена Вільямс в шостий раз зіграє у півфіналі Australian Open

Поділитися
Серена Вільямс в шостий раз зіграє у півфіналі Australian Open Якщо Серена Вільямс доходить до півфіналу, то обов'язково перемагає в Мельбурні © USA Today
З-за поразки Венус Вільямс глядачі не зможуть в третій раз в історії стати свідками зустрічі двох сестер, які колись були кращими тенісистками світу.

Серена Вільямс виграла в чвертьфіналі Відкритого чемпіонату Австралії у чешки Домінікою Цибулковою 6:2, 6:2 і вперше за чотири роки вийшла в півфінал турніру.

Її суперниця по 1/2 фіналу - 19-річна співвітчизниця Медісон Кіз, яка обіграла Вільямс-старшу 6:3, 4:6, 6:4.

Таким чином, уболівальники не зможуть побачити зустріч сестер Серени і Венус Вільямс, яку чекають з 2003 року, коли вони розіграли титул у вирішальному матчі і перемога дісталася Серені, що тоді набертала оберти и починала свій зірковий шлях у великий теніс.

В іншому півфіналі відбудеться ще одне дербі - російське: Марія Шарапова, яка пройшла весь турнір як на одному диханні, посперечається за вихід у фінал з Катериною Макарової.

Нагадаємо, що Вільямс обіграла Шарапову у фіналі Аustralian Open в 2007 році, тоді як Макарова обігравала американку на стадії 1/16 фіналу три роки тому.

Півфінальні матчі у жіночому турнірі відбудуться 29 січня.

Що стосується змагань у чоловіків, то у півфіналах зустрінуться британець Енді Маррей і чех Томаш Бердих (29 січня), а на наступний день відбудеться супер-битва Станісласа Ваврінки (Швейцарія) і Новака Джоковича (Сербія).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі