Селезньов відмовився від пропозиції дограти сезон в "Кубані" - ЗМІ

Поділитися
Селезньов відмовився від пропозиції дограти сезон в "Кубані" - ЗМІ Селезньов не хоче закінчувати сезон в "Кубані" © ФК "Кубань"
Гравець вже знайшов собі новий клуб, але поки не може підписати з ним контракт.

Український нападник Євген Селезньов отримав пропозицію від віце-губернатора Краснодарського краю Андрія Коробки дограти сезон в "Кубані", але відхилив її. Про це стало відомо виданню "Спорт-Експрес".

Повідомляється, що Селезньов має твердий намір достроково розірвати контракт з "Кубанню". Гравець може вже найближчим часом залишити Краснодар. Поки ж, за його словами, "контракт не розірваний".

Раніше український нападник в коментарі телеканалу "Футбол 1" сказав, що вже знайшов собі новий клуб, однак не може підписати з ним угоду через відсутність потрібних паперів від "Кубані". Крім того, українець заявив, що причиною відходу з краснодарського клубу став внутрішній конфлікт в команді.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що "Кубань" нічого не заплатила Селезньову.

У складі "Кубані" український нападник забив три голи у десяти поєдинках, при цьому два з трьох влучних ударів були з пенальті.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі