Селезньов після переходу в "Шахтар" сподівається поїхати на Євро-2016

Поділитися
Селезньов після переходу в "Шахтар" сподівається поїхати на Євро-2016 Селезньов повернувся в Україну © football.ua
Нападник розповів про своє повернення в донецький клуб.

Євген Селезньов прокоментував свій перехід в донецький "Шахтар", а також висловив сподівання, що поїде на Євро-2016 у складі української збірної.

"Як і обіцяв, моя нова команда - топ-клуб. Але грати за неї зможу тільки з наступного сезону. Варіант з "Шахтарем" з'явився, як тільки розірвав контракт з "Кубанню". Крім "Шахтаря" був діалог з ще двома серйозними командами. Але про це зараз немає сенсу говорити - тепер офіційно я гравець "Шахтаря", - зазначив Селезньов.

"Звичайно, зараз головна мета - потрапити у збірну. Не знаю, що скаже тренерський штаб збірної. Подивимося. Залишився один тур в чемпіонаті України. І в ньому я зіграти не зможу. Але один тур нічого не вирішує. До цього - у "Кубані" - грав стабільно, забив три голи. "Зеніту" забив. Те, що не забив більше, - на це були об'єктивні причини. Я в хорошій формі. І дуже хочу потрапити на Євро-2016", - сказав нападник.

Читайте також: Селезньов забив красивий гол за "Кубань"

Нагадаємо, взимку Селезньов перейшов в "Кубань", проте днями розірвав контракт з краснодарським клубом, який не платив гравцеві зарплату.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі