Селезньов пішов з "Кубані" - ЗМІ

Поділитися
Селезньов пішов з "Кубані" - ЗМІ Селезньов покинув російську "Кубань" © ФК "Кубань"
Український нападник підтвердив, що більше не планує виступати за російську команду.

Ряд російських видань повідомив про розірвання контракту українського форварда Євгена Селезньова з краснодарською "Кубанню" за обопільною згодою. При цьому причиною такого кроку могло стати порушення дисципліни - футболіст нібито не вийшов на тренування після поразки від "Мордовії" (1:2). Варто відзначити, що нападника не виявилося з командою на вшануванні ветеранів війни.

Пізніше сам Селезньов по телефону повідомив телеканалу "Футбол 1", що, швидше за все, більше не вийде на поле у футболці "Кубані". При цьому чутки про майбутній перехід футболіста в одну з українських команд спростував агент Вадим Шаблій, який займається пошуком нового клубу для гравця.

"Кубань" веде боротьбу за виживання в російській Прем'єр-лізі, а вболівальники команди були незадоволені грою українця, який забив три голи у дев'яти поєдинках, а два з трьох влучних ударів були з пенальті. За даними ряду російських джерел, зарплата нападника в "Кубані" становила більше мільйона євро на рік.

Нагадаємо, після переходу в "Кубань" Євген Селезньов перестав отримувати запрошення в національну збірну України, а легенда "Динамо" Йожеф Сабо закликав українських футболістів не їхати в Росію.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі