Селезньов націлився на рекорд Олега Протасова

Відео
Поділитися
Селезньов націлився на рекорд Олега Протасова Євген Селезньов - кращий бомбардир "Дніпра" в чемпіонатах України © football.ua
Нападник "Дніпра" демонструє хорошу результативність у весняних матчах. 4 квітня він вийшов на 4-е місце в списку кращих бомбардирів команди за всю історію її існування.

Нападник Євген Селезньов після дубля у ворота "Ворскли" (3:1) в рамках 18-го туру Прем'єр-ліги став кращим бомбардиром "Дніпра" в чемпіонатах України. На його рахунку 55 голів, що на один точний удар більше, ніж у екс-півзахисника дніпрян " Сергія Назаренка.

Декількома днями раніше 29-річний футболіст встановив інший рекорд, також випередивши Назаренко - за кількістю голів у всіх турнірах з моменту здобуття Україною незалежності, а після полтавського дубля цей показник Селезньова зовсім досяг 70 голів.

Зараз Селезньов займає четверте місце серед бомбардирів "Дніпра" всіх часів, поступаючись Олегу Протасову (108), Віктору Романюку (79) і Михайлу Дидевичу (75). Позаду залишився Валерій Лапшин з 69 голами.

Селезньов вважає, що наздогнати одного з кращих нападників Європи 1980-х років буде важко, однак це можливо.

"Це дуже важко. Випередити Протасова реально, але я поки не думаю про це. Не у голах справу. Головне - гарний настрій і перемога команди", - заявив він в інтерв'ю телеканалу "Футбол" після перемоги дніпрян над полтавчанами.

Читайте також: Бразилець Ежидіу залишив "Дніпро" не через затримки зарплати - агент

16 і 23 квітня "Дніпро" зіграє з бельгійським Брюгге 1/4 фіналу Ліги Європи. Перший матч відбудеться на виїзді, другий дніпряни проведуть в Києві на НСК "Олімпійський".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі