Щоб забити перший гол у нинішньому чемпіонаті, Балотеллі знадобилося 13 матчів

Поділитися
Щоб забити перший гол у нинішньому чемпіонаті, Балотеллі знадобилося 13 матчів Маріо Балотеллі (в центрі) забив перший гол в сезоні © facebook.com/LiverpoolFC
Італійський нападник приніс перемогу своєму "Ліверпулю" в матчі чемпіонату Англії проти лондонського "Тоттенхема".

У матчі 25-го туру чемпіонату англійської Прем'єр-ліги "Ліверпуль" здобув перемогу 3:2 над лондонським "Тоттенхемом". "Червоні" диктували свої умови на полі протягом всього матчу, і скориставшись невпевненою грою "шпор" в обороні, забили в їх ворота на один м'яч більше.

Переможний гол став для італійського форварда Маріо Балотеллі першим в Прем'єр-лізі. Таким чином, 24-річному футболістові, який перейшов в англійський клуб з "Мілана" влітку, знадобилося 13 матчів, щоб відкрити рахунок своїм голам у новому чемпіонаті. У загальній складності цей м'яч став третім для Балотеллі у складі "Ліверпуля" у всіх турнірах - до цього він відзначився в матчі групового турніру Ліги чемпіонів з "Лудогорцем" (2:1) і в поєдинку 1/8 фіналу Кубка ліги з "Суонсі" (2:1).

Успішний результат дозволив підопічним Брендана Роджерса скоротити відставання від йдуть шостими "шпор" до чотирьох очок.

Чемпіонат Англії. Прем'єр-ліга. 25-й тур

"Ліверпуль" - "Тоттенхем" - 3:2 (1:1)

Голи: Маркович, 15 (1:0). Кейн, 26 (1:1). Джеррард, 53 - з пенальті (2:1). Дембеле, 61 (2:2). Балотеллі, 83 (3:2).

"Ліверпуль": Міньоле, Джан, Шкртел, Сако, Маркович (Лаллана, 79), Хендерсон, Джеррард (Ловрен, 68), Альберто Морено, Айб, Старрідж (Балотеллі, 74), Коутінью.

"Тоттенхем": Ллоріс, Уокер, Дайер, Фертонген, Роуз, Ламела, Бенталеб, Мейсон (Паулінью, 69), Еріксен (Шадлі, 80), Дембеле (Сольдадо, 85), Кейн.

Попередження: Мейсон, 24. Еріксен, 28. Шкртел, 40. Сако, 45+1. Джеррард, 60. Дембеле, 63. Уокер, 73. Паулинью, 88. Кейн, 90+3.

Суддя: Дауд.

10 лютого. Ліверпуль. Стадіон "Енфілд".

В чемпіонаті Англії з семиочковым відривом від "Манчестер Сіті" як і раніше лідирує "Челсі". Далі йдуть "Саутгемптон" і "Арсенал", а за "канонірами" з грою в запасі - "Манчестер Юнайтед". 11 лютого підопічні Луї ван Гаала прийматимуть аутсайдера "Бернлі".

"Ліверпуль" і "Тоттенхем" є головними претендентами на українського півзахисника "Дніпра" Євгенія Конолплянку.

При цьому "Тоттенхем" вів себе активніше в зимове трансферне вікно, спробувавши провести переговори з дніпропетровцями і самим гравцем. Що стосується "червоних", то про них поки тільки мріє сам Коноплянка, адже після невдалої спроби роздобути гравця взимку 2014-го, в "Ліверпулі", судячи з усього, відмовилися від трансферу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі