Щоб вступити до НХЛ, команда з Лас-Вегаса заплатить півмільярда доларів

Поділитися
Щоб вступити до НХЛ, команда з Лас-Вегаса заплатить півмільярда доларів В лас-Вегас може прийти великий хокей © lasvegaswranglers.com
Національна хокейна ліга розширює географію, і готова поповнити свої лави за рахунок зовсім нехоккейных регіонів в США.

протягом двох-трьох років Національна хокейна ліга, в якій на сьогоднішній день виступає 30 команд із США і Канади, може поповниться кількома новачками.

В Лігу збирається вступити команда, що представляє штат Невада, де хокей чи вважається популярним видом спорту. Втім, це не бентежить потенційного новачка: у разі вступу в НХЛ буде потрібно заплатити близько 450 мільйонів доларів, інформує TSN. Мільярдер Вільям Фолі, який хоче почати проект великого хокею у Вегасі, найближчим часом хоче провести пробну підписку на абонементи, щоб оцінити попит.

Нагадаємо, що останній раз до НХЛ нові команди приєднувалися у 2000 році. Тоді "Коламбус" і "Міннесота" заплатили за 80 мільйонів доларів в якості вступного внеску.

Додамо, що у Лас-Вегасі в даний час є команда, яка виступає у третій за силою лізі в США ECHL (після НХЛ і АХЛ).

Напередодні стало відомо, що нападник збірної України Руслан Федотенко вирішив спробувати свої сили в АХЛ. Український хокеїст підписав контракт з командою "Айова Уайлд".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі