Щоб досягати чогось у Європі, потрібно обов'язково підсилюватися - Маркевич

Поділитися
Щоб досягати чогось у Європі, потрібно обов'язково підсилюватися - Маркевич Маркевич поки не обговорював з Коломойським можливість посилення складу
Головний тренер "Дніпра" хоче бачити в команді шістьох новачків, а також обіцяє воювати за призові, зароблені командою в Лізі Європи.

Мирон Маркевич розповів про умови, які необхідні для того, щоб повторити успішний виступ в Європі.

"Потрібно виходити на якісно новий рівень. У нас є чоловік 10, ну від сили 12, - зазначив Маркевич в інтерв'ю виданню "Вголос", - Нам мінімум 6 футболістів потрібно брати. Якщо таке буде, то ще можна про щось говорити. Інакше не треба жодних обіцянок давати. Щоби досягати чогось у Європі, потрібно підсилюватися. Наразі розмови з президентом не було. Навіть не знаю, як це буде. Менше, ніж через місяць треба уже їхати на збори. Тому, якщо ми щось хочемо, то уже зараз треба цим займатися. А ситуація наразі не зрозуміла. Той же Коноплянка, кажуть, що він йде, навіть якісь команди називають. Треба ж знати точно…".

Також головний тренер "Дніпра" розповів про призові, які дніпропетровці заробили в Лізі Європи, але можуть не отримати через старі борги клубу: "Знаю тільки, що ми заробили гроші і хочу, щоби половину віддали команді, як це і було домовлено на початку сезону. Це я знаю точно і буду за ті гроші воювати. Ми заробили ці гроші, нам їх обіцяли віддати і я наполягатиму на дотриманні домовленостей. Це я знаю точно".

Нагадаємо, що вчора, 2 червня, телеканал "Футбол 1" повідомив про те, що у Маркевича намітилися серйозні розбіжності з Коломойським, а ймовірність відставки тренера - 90%.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі