Саленко запропонував "Дніпру" в матчі з "Аяксом" йти в атаку, а не відсиджуватися в обороні

Поділитися
Саленко запропонував "Дніпру" в матчі з "Аяксом" йти в атаку, а не відсиджуватися в обороні "Дніпру" потрібно нав'язувати боротьбу супернику на кожній ділянці поля © football.ua
Як тільки "Дніпро" закривається біля своїх воріт, у нього відразу ж виникають проблеми. Тим більше, коли у команди Маркевича є недоробки в обороні.

"Дніпру" в майбутньому поєдинку 1/8 фіналу Ліги Європи проти "Аякса" не варто закриватися біля своїх воріт, так як цим може скористатися опонент.

Таке припущення зробив колишній нападник збірної України, а нині футбольний експерт Олег Саленко.

За його словами, у дніпрян постійно виникають проблеми, коли вони починають грати в відкат.

"Надії на проходження в наступний раунд у "Дніпра", звичайно, є. Думаю, дніпрянам треба зіграти в більш командний футбол. Підопічним Мирона Маркевича доведеться розкритися і постаратися забити виїзний гол. Іншого виходу немає, адже як показав перший матч, як тільки "Дніпро" намагається закритися, у нього починаються серйозні проблеми", - цитує Саленко газета "Команда".

"Для гостей краще тримати м'яч, йти в активний відбір. Не можна припиняти робити це й після забитого гола. Впевнений, що так само буде діяти і "Аякс". Жереб звів у цій парі дві схожі за стилем команди. До поєдинку для Маркевича важливо вирішити, ким замінити вибулих гравців", - вважає колишній футболіст.

Нагадаємо, що "Дніпру" не зможуть допомогти у виїзному матчі лідери команди - захисник Артем Федецький, а також хавбек Руслан Ротань і нападник Роман Зозуля. Всі вони пропустять поєдинок через перебір жовтих карток.

Також не зможе виконувати свої обов'язки під час матчу і головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич. Наставник залишився в Україні з-за проблем зі здоров'ям - напередодні від'їзду у Маркевича діагностували застуду. Керувати діями команди буде асистент головного тренера Олександр Іванов.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі