Ряди аутсайдера Прем'єр-ліги поповнив колишній півзахисник "Монако"

Поділитися
Ряди аутсайдера Прем'єр-ліги поповнив колишній півзахисник "Монако" Лукман Аруна не отримує ігрову практику в "Динамо" © football.ua
Максим Коваль повернувся в "Говерлу", а для нігерійця Лукмана Аруни ця команда стала другою української в кар'єрі.

Ужгородська "Говерла" отримала солідне підкріплення зі стану київського "Динамо". Минулий цієї зими два тренувальних збори з київським "Динамо" в Іспанії воротар Максим Коваль повертається до команди В'ячеслава Грозного, за яку він виступав на правах оренди в першій половині сезону 2014/15.

Ще одним значним посиленням можна вважати і переїзд в Ужгород центрального півзахисника нігерійця Лукмана Аруни. Цим безсумнівно талановитим футболістом цікавилися у міжсезоння французькі клуби, однак він залишився в "Динамо", незважаючи на те, що при Сергія Реброва втратив місце в основі. Тепер же колишній хавбек "Монако" (52 матчі, 4 голи) буде отримувати ігрову практику в одного з найкращих тренерів України.

Додамо, що в "Говерлі" крім Коваля в нинішньому і минулому сезонах виступало кілька динамівців з основної та другої команд: так, Віталій Буяльський повернувся в розташування "біло-синіх" і ось вже кілька матчів поспіль радує глядачів забитими голами. Також отримав хорошу школу у Грізного і 19-річний Євген Чумак. А ось Сергій Мякушко, як і Коваль, пройшовши кілька зборів з Ребровим, подався назад.

Поки що в чемпіонаті "Говерла" займає 12-е місце, набравши всього 9 очок в 15 матчах. 15-му турі Прем'єр-ліги підопічні Грозного програли на своєму полі запорізькому "Металургу" 0:1.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі