Ротань встановив рекорд за кількістю матчів за "Дніпро"

Поділитися
Ротань встановив рекорд за кількістю матчів за "Дніпро" Ротань став рекордсменом "Дніпра" © moskva.com
Капітан дніпропетровців встановив досягнення в поєдинку проти "Волині".

Півзахисник Руслан Ротань став абсолютним рекордсменом за кількістю матчів, проведених у футболці "Дніпра". Футболіст збірної України перекрив попередній рекорд, зігравши в поєдинку 25-го туру української Прем'єр-ліги проти "Волині" (3:2).

Цей матч став для Ротаня 394-м у футболці "Дніпра". Таким чином, капітанові вдалося випередити за цим показником Романа Шнейдермана, який виступав за "Дніпро" 1966-го по 1977-й рік.

Варто відзначити, що 34-річний Ротань виступає за дніпропетровський клуб з 1999-го року, однак на три роки півзахисник переходив в київське "Динамо" (2005-2008), де заграти не зумів. В активі ветерана 41 гол за "Дніпро".

Крім Ротаня і Шнейдермана, більше 300 матчів за "Дніпро" також зіграли ще п'ять футболістів: Володимир Багмут, Борис Дановський, Сергій Назаренко (всі - 329), Володимир Лютий (310) і Олександр Лисенко (307).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через фінансові проблеми і дискваліфікації в єврокубках "Дніпро" цього літа хоче покинути кілька футболістів, в числі яких і Руслан Ротань.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі