Ротань пропустить обидва матчі проти Словенії

Поділитися
Ротань пропустить обидва матчі проти Словенії Ротань не зіграє у вирішальних матчах © football.ua
Капітан української збірної не зможе грати у футбол у найближчі пару тижнів.

Руслан Ротань вже точно не зможе допомогти "жовто-синім" у матчах плей-офф кваліфікації Євро-2016 проти збірної Словенії, повідомляє сайт Федерації футболу України.

Лікарі збірної діагностували у Ротаня надрив задньої поверхні стегна, а тому найближчим часом гравець буде заліковувати пошкодження. Крім того, є проблеми у Олександра Гладкого - забій лівого гомілкостопа.

Також перше тренування збірної пропустили Артем Федецький, Андрій П'ятов, Андрій Ярмоленко та Євген Коноплянка. Федецький пройшов мануальну терапію спини і вже у вівторок повинен відновити тренування в загальній групі. У П'ятова, чия участь у матчі зі словенцями була під питанням, виявили запалення зв'язок на коліні, але, зазначається, що з голкіпером "Шахтаря" все повинно бути в порядку.

Що стосується лідерів збірної Ярмоленка і Коноплянки, то першому тренерський штаб надав один день відпочинку у зв'язку з невеликим ушкодженням, яке він отримав у матчі проти "Сталі". Коноплянка вже за традицією прибув на збір пізніше за інших футболістів.

Нагадаємо, матчі проти збірної Словенії українці проведуть 14 листопада (у Львові) і 17 листопада (у Мариборі).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі