Російський тренер "Донбасу" закликав не вірити "інформаційній війні"

Поділитися
Російський тренер "Донбасу" закликав не вірити "інформаційній війні"
Андрій Назаров вважає, що в інтернеті і ЗМІ ведеться інформаційна війна. Щоправда громадянин Росії не уточнив, проти кого і ким, впевнено заявивши, що вболівальники в Донецьку з нетерпінням чекають старту плей-офф Кубка Гагаріна.

Головний тренер "Донбасу" і збірної України Андрій Назаров закликав уболівальників не вірити чуткам і готуватися до старту першого в історії донецького клубу плей-офф Кубку Гагаріна.

"Від імені тренерського штабу і керівництва клубу повідомляю про те, що всі домашні матчі в плей-офф "Донбас" має намір проводити в рідних стінах. Вболівальники Донбасу і всієї України, отримавши можливість побачити перший розіграш Кубка Гагаріна у своїй історії, рахують години до старту плей-офф", - зазначив Назаров.

"Зараз в інтернеті аж ніяк не тільки в спорті розгорнулася інформаційна війна - і "відомості" про те, що нас позбавили домашнього льоду, з цієї категорії. Наші вболівальники не повинні звертати увагу на ці чутки. Особливо враховуючи уважне, шанобливе ставлення до "Донбасу" як КХЛ, так і всіх росіян. Загалом, чекаємо історичний плей-офф!", - вважає 39-річний російський фахівець.

Назаров підкреслив, що чутки про те, що нібито фінська трійка "Донбасу" Теему Лайне - Петтері Віртанен - Туомас Кііскінен вже готова покинути Україну, так і залишаються чутками. За його словами, вся українська команда живе думками про старт в плей-офф.

"Ще раз раджу не звертати уваги на пропагандистське лушпиння. Наші фіни знають, як добре до них ставляться на території КХЛ, - як у Росії, так і в Україні, у Донбасі", - резюмував Назаров.

Також президент "Донбасу" Борис Колесніков запевнив керівництво Континентальної хокейної ліги, що проводити матчі у Донецьку - безпечно. У своїй заяві Колесніков послався на нещодавно проведений матч Ліги Європи між "Шахтарем" і "Вікторією".

Нагадаємо, в першому раунді плей-офф Кубка Гагаріна "Донбас" зіграє з ризьким "Динамо". Втім, поки невідомо, де буде проведено перші два поєдинки - у Ризі чи Донецьку. Місце проведення матчів визначиться в очному протистоянні команд 4 березня - у Ризі "Донбас" зіграє заключну зустріч регулярки КХЛ. !zn

Читайте також:

Збірна України з хокею вперше перемогла під керівництвом Андрія Назарова

Український хокеїст у топ-40 рейтингу кращих європейських юніорів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі