Російський промоутер хотів провести бій Кличко - Ф'юрі в Грозному і буде подавати протест

Поділитися
Російський промоутер хотів провести бій Кличко - Ф'юрі в Грозному і буде подавати протест Хрюнов вважає, що Кличко побоявся їхати в Росію © boxing.ru
Володимир Хрюнов залишився незадоволений відміною торгів, так як був готовий зробити найкращу пропозицію.

Російський промоутер Володимир Хрюнов буде протестувати проти скасування торгів по бою Володимира Кличка з обов'язковим претендентом за версією WBA Тайсоном Ф'юрі. Хрюнов заявив, що мав на руках найбільшу пропозицію і збирався організувати поєдинок у Грозному, тому залишився незадоволений тим, що сторони боксерів домовилися нібито вже після того, як повинні були початися торги.

Разом зі своїм партнером Хрюнов був готовий зробити ставку в розмірі більш ніж 18 мільйонів доларів і вважає, що Кличко побоявся їхати в Росію: "Об одинадцятій ранку повинні були відкритися торги, але нічого не почалося. В 11.20 вийшов президент WBA і сказав, що сторони Кличка і Ф'юрі уклали угоду, - цитує Хрюнова "Газета.Ru", - Ми дійсно з моїм бізнес-партнером Умаром Кремльовим збиралися провести цей бій в Грозному спільно з англійським промоутером Френком Уорреном, поставивши цей поєдинок на платну платформу на каналі Box Nation. Наша ставка була понад 18 мільйонів доларів. Нічого близького до нашої пропозиції не було. Будемо подавати протест на те, що торги були скасовані. Крім мене туди приїхав представник Едді Херна - теж з дуже великою ставкою. Був представник промоутера Ф'юрі, який навіть не знав, що вони уклали угоду, і сидів за столом, чекав, коли почнуться торги. І раптом виявляється, що вони уклали угоду".

Хрюнов заявляє, що Кличко не варто поспішати з організацією бою, адже тепер юристи спробують з'ясувати, в який саме час була досягнута домовленість: до офіційного початку торгів або після: "Кличко не потрібно зараз орендувати стадіон. Потрібно скасовувати всі плани: ми повернемося до юридичної сторони справи. Я думаю, що процес займе тривалий час. Група адвокатів вже приступила до роботи з цього приводу. Ми будемо подавати протест, тому що торги відмінено без всякої на те причини. Можна так і сказати: Володимир Кличко злякався ймовірності поїхати в Росію. Хоча нічого такого тут не було, ми просто збиралися провести бій. У Грозному на сьогоднішній день склалася найкраща спортивна інфраструктура в світі. Там прекрасний стадіон".

Нагадаємо, раніше Хрюнов організовував бій Кличко - Повєткін, запропонувавши за поєдинок більше 23 мільйонів доларів, тоді як інші пропозиції не дотягували і до 10 мільйонів.

Бій Кличко - Ф'юрі пройде 24 жовтня у німецькому Дюссельдорфі. За правилами WBA Кличко заробить 80% від загального гонорару, Ф'юрі - 20%.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі