Російський футбольний союз поскаржиться в УЄФА на молдавських фанатів, які співали пісню про Путіна

Поділитися
Російський футбольний союз поскаржиться в УЄФА на молдавських фанатів, які співали пісню про Путіна Молдавські вболівальники ображали росіян © presasportiva.com
Матч Молдова - Росія супроводжувався скандуваннями з трибун і бійкою перед грою.

Російський футбольний союз звернеться до УЄФА з приводу образливих скандувань молдавських фанатів. Вболівальники молдавської збірної на початку зустрічі співали відому пісню про президента РФ Володимира Путіна, а також ображали росіян.

"РФС зверне увагу УЄФА на образливі скандування молдавських фанатів на матчі зі збірною Росії, якщо вони не будуть відображені в рапорті. Ми з повагою ставимося до збірної Молдови, але повинен бути загальний стандарт. Якщо не можна політизувати футбольний матч, то чому наші команди карають. Адже УЄФА на матчі "Локомотива" записує те, що ми скандуємо", - наводить "Р-Спорт" слова глави РФС Віталія Мутко.

Повідомляється, що рапорт делегата матчу УЄФА розгляне в понеділок. Молдавани готові до санкцій УЄФА і впевнені, що уникнути їх не вдасться: "Подібне відбувається на домашніх матчах збірної Молдови не в перший раз, тому ми готові до санкцій. Ми розуміємо, що делегат матчу може написати багато. Всі чули, що деякі вболівальники скандували дуже негарні гасла на адресу керівництва РФ", - сказав прес-аташе Федерації футболу Молдови Віктор Дагі.

У той же час Moldova.org повідомляє, що п'яні росссийские вболівальники в Кишиневі, де проходять політичні акції протесту, вступили в сутичку з демонстрантами. Група російських фанатів, які прямували на стадіон, викрикувала образи, через що сталася бійка з молдаванами. У конфлікт втрутилася поліція, після чого троє осіб були затримані.

Читайте також: "Разом і назавжди": як українські і білоруські фанати дружили у Львові

Сам матч завершився перемогою російської збірної - 2:1. Росіяни у своїй відбірковій групі на Євро-2016 поки займають друге місце.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі