Російський боксер Ковальов відповів на критику за публікацію відео з українськими військовими

Поділитися
Російський боксер Ковальов відповів на критику за публікацію відео з українськими військовими Ковальов повторно розмістив ролик на своїй сторінці в Instagram © K2 Promotions
Чемпіон світу порадив співвітчизникам не вестися на заяви жовтої преси.

Російський чемпіон світу з боксу за версією WBO в напівважкій вазі Сергій Ковальов відповів на критику журналістів та вболівальників, які назвали його зрадником після публікації відео з українськими військовими на своїй сторінці в Instagram.

Боксер також знову опублікував відео "Люби: відеоролик єдності", яке раніше видалив.

"Який ще зрадник? Ви несете, демони? Жовта преса Росії опустилася до рівня нижче плінтуса! Нижче вже нікуди. Якщо в позитиві бачити негатив і навпаки, то мені шкода тих, хто так бачить і думає. Мабуть, насправді зомбоящики в Росії роблять свою справу.

Мене ніхто ніколи не гнобив і я за власним бажанням видалив ролик зі свого аккаунта в Instagram, щоб уникнути нервових зривів у заздрісників, так як деякі з них неадекватно відреагували на заклик "любити" замість того, щоб лаяться, як кішка з собакою між собою в повсякденному житті, що в ролику і було продемонстровано.

Взагалі не важливо, хто, куди, звідки і в чому там їхав, та хоч голі нехай їдуть, адже головний зміст ролика був у тому, що і було показано - "ЛЮБИ". І всі адекватні люди, а їх, як завжди більшість, побачили цей посил. Практично всі коментарі були позитивні, за винятком "хворих на голову" персонажів, які в підсумку і взяті жовтою пресою за основу того, щоб назвати мене "зрадником". Адже не збрешеш, яка розповідь? Дуже сумно усвідомлювати, що в російському суспільстві є люди з таким життєвим настроєм, який проявила жовта преса, у них немає майбутнього", - пише Ковальов.

"Я спортсмен з 11 років і всю свою спортивну кар'єру приймаю участь у змаганнях на аренах усього світу, представляючи свою країну, виносячи прапор своєї країни, хоча Росія нічого мені не дала натомість, окрім мого місця народження і російського менталітету. Всіх розумних і адекватних людей хочу окремо подякувати за розуміння і підтримку протягом всієї моєї спортивної кар'єри. Бережи вас всіх Бог!".

Раніше повідомлялося про те, що українець Олександр Гвоздик може стати суперником Ковальова.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі