Російський бізнесмен запропонував мільйон тому, хто повторить трюки італійського екстремала

Поділитися
Російський бізнесмен запропонував мільйон тому, хто повторить трюки італійського екстремала Брумотти є рекордсменом Книги рекордів Гіннеса © retecool.com
Велосипедист Вітторіо Брумотті порадував шанувальників новою порцією "фішок", за повторення яких можна заробити серйозні гроші.

Знаменитий екстремал Вітторіо Брумотті поділився новим відео, в якому в черговий раз продемонстрував своє вміння виконувати неймовірні трюки на велосипеді.

Свій фрістайл італієць виконує на незвичному для тріалістів шосейному велосипеді. Відомий Брумотті, насамперед, запаморочливими трюками і рекордами книги Гіннеса по застрибуванню по сходах на самий верх хмарочосів. Так, три роки тому Брумотті встановив унікальний світовий рекорд у Дубаї, піднявшись на велосипеді по сходах на "Бурдж Каліфа" - найвищий хмарочос планети, висота якого 828 метрів. Не торкаючись підлоги ногами, він прострибав 160 поверхів і 3700 сходинок за 2 години 20 хвилин.

Зазначимо, що запаморочливий фрістайл вразив господаря велокоманди "Тінькофф-Саксо" Олега Тінькова настільки, що він запропонував 1 мільйон євро тому, хто зможе це повторити. "Божевільний Брумотті, хто повторить - приз €1,000,000", - написав Тіньков в соцмережі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі