Російським фанатам "Челсі" в Україні влаштують додаткову перевірку

Поділитися
Російським фанатам "Челсі" в Україні влаштують додаткову перевірку Фанам "Челсі" порадили не зачіпати тему відносин України з Росією
Вболівальників лондонського клубу, які приїдуть з Росії, будуть перевіряти двічі, а також проведуть з ними співбесіду.

Всі вболівальники "Челсі", які приїдуть на матч "Динамо" з лондонським клубом з Росії, будуть проходити прикордонний контроль другої лінії.

"За інформацією Держприкордонслужби, приїхати в Україну вболівати за англійський клуб має намір кілька сотень фанатів з Росії. Керуючись аналізом ризиків, всі вони будуть проходити прикордонний контроль другої лінії з метою виявлення екстремістськи налаштованих осіб, а також тих, хто може загрожувати безпеці українців", - передають слова помічника голови Державної прикордонної служби Олега Слободяна "Українські новини".

Зазначимо, що контроль другої лінії передбачає співбесіду, під час якої уточнюється мета візиту, особливості візиту, а також проводиться перевірка приїжджих по базах даних на їх можливу причетність до протиправних дій.

У той же час Міністерство закордонних справ Великобританії порадило місцевим уболівальникам, які полетять в Київ, уникати тем, пов'язаних з українсько-російськими відносинами, а також будь-яких дій, які можуть спровокувати ворожу реакцію з боку українських фанатів.

Читайте також: ПСЖ не повезе своїх вболівальників до Львова

Нагадаємо, що матч "Динамо" - "Челсі" відбудеться 20 жовтня на НСК "Олімпійський". Кияни і лондонці у своїй групі набрали віповідно 4 і 3 очки після двох турів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі