Російські хокеїсти ледь не зірвали церемонію нагородження на ЧС з хокею

Відео
Поділитися
Російські хокеїсти ледь не зірвали церемонію нагородження на ЧС з хокею Росіяни не стали чекати нагородження суперника © IIHF
Збірна Росії з тріском програла Канаді в боротьбі за золоті медалі чемпіонату світу в Празі. Коли в честь переможців повинен був пролунати національний гімн, росіяни стали покидати лід.

Чемпіонат світу з хокею у Празі завершився перемогою збірної Канади: північноамериканці взяли золото вперше з 2007 року. У фіналі канадці розгромили Росію 6:1.

Фінальна церемонія нагородження були зіпсована неприємним вчинком з боку російських хокеїстів: прямо перед виконанням національного гімну Канади переможені залишили лід, так і не дочекавшись вручення золотих медалей канадцям.

Слід зазначити, що частина росіян (6-7 чоловік) все-таки залишилися на льоду: серед них були представники Національної хокейної ліги і головні зірки російської збірної - Євген Малкін та Олександр Овечкін, а також Віктор Тихонов - онук легендарного тренера, який теж виступав за океаном. Більше того, як повідомляє сайт Sports.ru, інсайдер видання TSN Даррен Дрегер зазначив, що Овечкін просив партнерів не йти. Очевидці зазначили, що очолив групу пішли з льоду Ілля Ковальчук.

Примітно, що ніхто з російських офіційних осіб, в тому числі і головний тренер Олег Знарок не прокоментували вчинок хокеїстів.

Читайте також: У поразці від хокеїстів США росіяни звинуватили американського арбітра

Нагадаємо, що канадці забезпечили собі комфортне лідерство ще до другої перерви: на екваторі поєдинку Тайлер Сегін зробив рахунок 4:0. Примітно, що в другому періоді північноамериканці завдали по воротах Сергія Бобровського 14 кидків, тоді як росіяни зуміли лише одного разу кинути по цілі. У підсумку, тотальна перевага збірної Канади вилилося в впевнену перемогу, яку головний тренер переможців Тодд Маклеллан назвав знищенням.

Канадці закинули на чемпіонаті світу 64 шайби у 10 матчах, пропустивши у свої ворота лише 15.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі