Роналду вручили рекордну "Золоту бутсу"

Поділитися
Роналду вручили рекордну "Золоту бутсу" Роналду хоче виграти ще кілька "Бутс" © Real Madrid
Португальський футболіст став першим, кому вдалося виграти цінний трофей в четвертий раз.

Лідер "Реала" Кріштіано Роналду сьогодні, 13 жовтня, в четвертий раз в кар'єрі став володарем "Золотої бутси" - призу, який вручається кращому бомбардиру національних чемпіонатів країн, що входять до УЄФА.

Тим самим португалець встановив рекорд в історії призу, який вручається ще з 1968 року. Раніше Роналду ставав кращим бомбардиром сезону в Європі в 2008, 2011 і 2014 роках (разом з Луїсом Суаресом).

Тим не менш, португалець не збирається зупинятися. "Це унікальний момент у моєму спортивному житті. Але я не задоволений і хочу більшого. Я єдиний, хто має чотири "Золоті бутси", але хочу завоювати п'яту і шосту", - заявив 30-річний Роналду під час церемонії вручення призу, яка відбулася в Мадриді.

Нагадаємо, в сезоні 2014-2015 лідер "Реала" забив у чемпіонаті Іспанії 48 м'ячів, не добравши всього 2 голи, до рекорду, який належить Лео Мессі - 50 м'ячів в сезоні 2011-2012. Мессі, до речі, вигравав "Бутсу" тричі.

У нинішньому сезоні на "Золоту бутсу" претендує півзахисник "Шахтаря" Алекс Тейшейра, який у гонці бомбардирів Європи поступається лише форварду "Баварії" Роберту Левандовскі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі