Роналду Мессі випередив у списку найкращих бомбардирів Ліги Чемпіонів

Відео
Поділитися
Роналду Мессі випередив у списку найкращих бомбардирів Ліги Чемпіонів Кріштіану Роналду - найкращий бомбардир Ліги Чемпіонів
Португальський нападник забив два голи у ворота "Шальке" у другому матчі 1/8 фіналу, ставши найкращим бомбардиром в історії турніру.

Нападник "Реала" Кріштіану Роналду завдяки двом голам, забитим у матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів у ворота німецького "Шальке", став найкращим бомбардиром в історії турніру. Тепер на його рахунку 76 голів, тоді як в активі Ліонеля Мессі з "Барселони" - на один гол менше.

Поєдинок завершився з рахунком 4:3 на користь гостей з Німеччини, проте за сумою двох зустрічей "Реал" вийшов в 1/4 фіналу. Нагадаємо, що в першій грі "вершкові" здолали німців 2:0. Один з голів тоді забив зірковий португалець.

Також слід додати, що Роналду вийшов і кращі бомбардири в історії всіх єврокубків. Крім 76-ти голів у ЛЧ він ще двічі забивав у Суперкубку УЄФА. Друге місце в цьому списку - Ліонель Мессі і колишнього форварда "Реала" Рауля. В їх активі - 76 голів.

У нинішньому сезоні Роналду поки не зумів випередити в списку кращих бомбардирів представника донецького "Шахтаря" Луїса Адріану. На рахунку донецького бразильця - 9 голів, тоді як у КриРо - 8. Стільки ж в активі Ліонеля Мессі, якому незабаром належить зіграти матч 1/8 фіналу ЛЧ проти "Манчестер Сіті". Цей поєдинок відбудеться 18 березня на "Камп Ноу".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі