"Рома" зацікавлена в Ярмоленку, але навряд чи зможе купити його у "Динамо"

Поділитися
"Рома" зацікавлена в Ярмоленку, але навряд чи зможе купити його у "Динамо" Андрій Ярмоленко став одним з кращих футболістів Ліги Європи у весняних матчах
Друга команда італійської Серії А могла придбати Євгена Коноплянку. Однак, зазнавши невдачі в цій акції, незабаром переключилася на ще одного українця.

Віце-чемпіон Італії "Рома" має намір роздобути одного з лідерів київського "Динамо" і збірної України Андрія Ярмоленка.

За інформацією SportMediaset, "вовки" розглядає можливість придбання українського вінгера і не виключено, що Ярмоленко стане головною метою клубу на літній транферный період. Втім, серйозною перешкодою для трансферу може стати сума відступних за футболіста. За інформацією джерела, "Динамо" хоче виручити за Андрія не менше 22-х мільйонів євро, але в столиці Італії розраховують сторгувати українця і за меншу суму.

Саме з цієї причини трансфер Ярмоленка до Англії виглядає значно реалістичніше: відразу ж після розгромної перемоги "Динамо" над "Евертоном" (5:2) в рамках 1/8 фіналу Ліги Європи британські ЗМІ заговорили про інтерес до Ярмоленка з боку "Ліверпуля", який всерйоз претендує на єврокубковий сезон і на сьогоднішній день може замахнутися навіть на Лігу Чемпіонів. "Червоні" можуть дозволити собі трансферну вартість українця.

Додамо, що контракт Ярмоленко з "Динамо" закінчується влітку 2016-го року, а Ігор Суркіс не раз заявляв, що готовий відпустити футболіста в європейський топ-клуб.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі