Рівень допінгу в крові Повєткіна "дуже низький" - промоутер

Поділитися
Рівень допінгу в крові Повєткіна "дуже низький" - промоутер Повєткін близький до дискваліфікації © tacopshq.com
Сторони прокоментували інформацію про можливе скасування бою через позитивну допінг-пробу Олександра Повєткіна.

Вчора, 13 травня, портал ESPN з посиланням на власні джерела повідомив про позитивну допінг-пробу претендента на титул чемпіона світу в суперважкій вазі Олександра Повєткіна перед боєм з володарем титулу WBC Деонтеєм Вайлдером.

В організмі росіянина був виявлений мельдоній, а такий розвиток подій може спричинити за собою дискваліфікацію і скасування поєдинку, який запланований на 21 травня в Москві.

Тепер інформацію про провал перевірки на допінг підтвердив глава промоутерської компанії "Мир бокса" Андрій Рябинський, підкресливши, що поки мова про зрив бою не йде:

"Олександра поки ніхто ні в чому не звинувачував. Концентрація низька, і ніхто не сказав, що вона неприпустима, і вони будуть скасовувати бій і дискваліфікувати спортсмена. Поки такого рішення немає. Зараз йде розслідування, протягом якого має стати зрозуміло, прийнятна ця концентрація для професійного боксера чи ні. Але вона дійсно дуже низька".

"Свій останній бій Олександр проводив ще в минулому році, тому не було необхідності здавати проби на початку року. Відповідно, ми пройшли чотири допінг-тести перед цим боєм, і в одній з цих проб був виявлений мельдоній. Мені здається, що все має бути гладко. Я не бачу тут ніякого криміналу і великої проблеми".

У команді Вайлдера вирішили почекати з офіційною заявою, а промоутер Лу ДіБелла лише заявив, що необхідно у всьому розібратися і поговорити з представниками WBC.

Читайте також: Чемпіон світу Вайлдер планує нокаутувати росіянина Повєткіна

Нагадаємо, Вайлдер за цей бій повинен отримати $ 4 504500, Повєткін - $ 1 930500, а ще $ 715 000 дістануться переможцеві.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі