Результат матчу з "Шахтарем" не відображає рівень гри "Аталанти" - Гасперіні

Поділитися
Результат матчу з "Шахтарем" не відображає рівень гри "Аталанти" - Гасперіні Гасперіні вважає, що результат не відповідає грі © footboom.com
Тренер задоволений грою, але розчарований результатом.

Головний тренер "Аталанти" Джан П'єро Гасперіні прокоментував поразку своєї команди в матчі другого туру групового раунду Ліги чемпіонів з донецьким "Шахтарем" (1:2).

"Це була чудова гра, на жаль, результат не відбиває цього, мені дуже прикро через це. Ми грали проти дуже сильної команди, вони показали хорошу гру. Гра була збалансованою, вважаю, вона була гідною ЛЧ.

Наша гра була досить збалансованою. У другому таймі у нас були проблеми з передачами. Помітив, що тактично гра була на хорошому рівні, заміни всі спрацювали. Взагалі можу сказати, що провели хороший матч.

Довгі передачі "Шахтаря" забрали у нас трохи енергії. Ми показали хорошу гру, але гіркота поразки за 5 секунд до свистка – наша помилка.

Звичайно, деякі деталі призвели до наших помилок. Але я та тренер "Шахтаря" можемо підкреслити, що матч був дуже хорошим. Обидві команди показали хорошу гру.

Наші шанси? Якщо виграємо наступні матчі, займемо 3-е місце. Коли граєш погано і перемагаєш, і коли граєш погано і програєш, то, звичайно, оцінюєш це негативно. Але ми сильно грали. Шкода, що результат цього не відображає. Скажу команді, що вона показала дуже сильну гру", - зазначив Гасперіні.

"Аталанта" - "Шахтар": найкращі фото матчу Ліги чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі