Резервіст Ернандес приніс "Реалу" путівку в півфінал Ліги Чемпіонів

Відео
Поділитися
Резервіст Ернандес приніс "Реалу" путівку в півфінал Ліги Чемпіонів Хав'єр Ернандес виправдав свій перехід в "Реал" © Real Madrid
Підопічні Карло Анчелотті перервали невдалу серію у матчах із земляками з "Атлетико" і зуміли пробитися в півфінал Ліги.

У матчі Реал - Атлетико в рамках 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів діючий переможець турніру відсвяткував перемогу 1:0 і вийшов у півфінал.

На 88-й хвилині вирішальний гол володаря трофею провів з'явився в стартовому складі резервіст Хав'єр Ернандес. На 76-й хвилині фіналіст попереднього розіграшу залишився вдесятьох після видалення за другу жовту картку Арда Турана.

Додамо, що "Реал" вийшов на поле без ключових гравців - Луки Модріча, Гарета Бейла, Каріма Бензема. Однак, як виявилося, заміна Бензема на мексиканця Ернандеса допомогла команді Карло Анчелотті.

"Матрацники" зазнали першої поразки в дербі з "Королівським клубом" після фіналу Ліги чемпіонів-2014. З тих пір підопічні Дієго Сімеоне не поступалися команді Карло Анчелотті в семи зустрічах поспіль.

Жеребкування 1/2 фіналу відбудеться у Ньоні в п'ятницю, 24 квітня. Перші матчі відбудуться 5 та 6 травня, у відповідь - 12 і 13 травня. Фінал - 6 червня в Берліні.

Ліга чемпіонів

1/4 фіналу. Матч

"Реал" (Іспанія) - "Атлетіко" (Іспанія) - 1:0 (0:0)

Перший матч - 0:0

Гол: Ернандес, 88.

"Реал" (Мадрид): Касільяс, Карвахаль, Варан, Серхіо Рамос, Фабіу Коентрау (Арбелоа, 90+1), Пепе, Кроос, Родрігес, Іско (Ильярраменди, 90+3), Ернандес (Хесе, 90+2), Кріштіану Роналду.

"Атлетіко" (Мадрид): Хмар, Хуанфран, Годін, Міранда, Хесус Гамес, Ньїгес (Габі, 46), Тіагу (Хіменес, 86), Коке, Арда Туран, Грізманн (Рауль Гарсія, 65), Манджукіч.

Попередження: Арда Туран, 31. Рауль Гарсія, 74. Пепе, 74. Арбелоа, 90+3. Коке, 90+4.

Видалення: Арда Туран, 76 (друга ж.к., груба гра).

Суддя: Брих (Німеччина).

22 квітня. Мадрид. Стадіон "Сантьяго Бернабеу".

У матчі 1/4 фіналу 22 квітня "Ювентус" став ще одним півфіналістом Ліги Чемпіонів. Туринці приєдналися до "Баварії" і "Барселони", які пробилися в 1/2 фіналу напередодні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі