Рейтинг ФІФА: збірна України опустилася до дворічного мінімуму

Поділитися
Рейтинг ФІФА: збірна України опустилася до дворічного мінімуму Збірна України опустилася на 33-е місце
Нічия в двох весняних матчах - все, чим можуть похвалитися підопічні Михайла Фоменка. Добре, що українці все ще зберігають шанси у відборі Євро-2016.

Збірна України втратила ще кілька позицій в рейтингу ФІФА і тепер займає 33-е місце, опустившись до мінімуму початку літа 2013 року, коли вона перебувала на в кінці четвертого десятка.

Нагадаємо, що в березні українці провели два матчі в рамках відбору Євро-2016 програли Іспанії 0:1, а також втратили перемогу над Латвією на останніх секундах товариського матчу у Львові. Тоді була зафіксована нічия 1:1.

Що стосується суперників збірної України по відбірковій групі Євро-2016, то вище всіх середовищ них, як і раніше, перебуває Іспанія, займає 10-е місце. Інші ж опоненти "синьо-жовтих" розташувалися в рейтингу таким чином: Словаччина - 20-е місце, Білорусь - 83, Македонія - 105, Люксембург - 137-е.

Нагорі рейтингу відбулися невеликі зміни. Як і минулого місяця, перше місце займають Німеччина, за нею йде Аргентина. А ось збірна Бельгії, здобула дві перемоги у відборі, відтіснила на четверту сходинку Колумбію. Замикає п'ятірку лідерів національна команда Бразилії, яка витіснила із топ-5 Нідерланди.

Наступний матч Україна проведе вже влітку: спочатку підопічні Михайла Фоменка зустрінуться з Грузією (приблизно 4 червня), а 14-го числа в межах відбірного турніру Євро-2016 українцям належить зіграти у Львові з Люксембургом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі