Ребров зумів поєднати дисципліну та дружню атмосферу в "Динамо" - експерт

Поділитися
Ребров зумів поєднати дисципліну та дружню атмосферу в "Динамо" - експерт Сергій Ребров вдало розпочав тренерську кар'єру в "Динамо"
Робота Сергія Реброва в київському "Динамо" стала однією з найбільш вдалих за останні роки. Фахівці вважають, що тренер вміло управляє своєю командою.

Тренеру "Динамо" Сергію Реброву вдалося знайти баланс у таких важливих речах в управлінні футбольною командою як професіоналізм, дисципліна і дружні стосунки з гравцями, вважає колишній тренер киян Йожеф Сабо.

На думку експерта, виступи Реброва в декількох європейських чемпіонатах під керівництвом досвідчених наставників допомагають йому і в роботі з зірками київського "Динамо".

"Ребров знайшов спільну мову з гравцями. У команді залишається дух професіоналізму, але й відчувається дружня атмосфера. Колектив "Динамо" став значно дружніше, відчувається, що гравці, тренери і персонал знайшли спільну мову", - цитує Сабо телеканал "Футбол".

"Він чудово розуміє, що без ігрової дисципліни нічого не досягнеш. Однак він і досить креативний, стежить за сучасними тенденціями у футболі і не боїться новаторства. Важливо, що хлопці його слухають і поважають", - резюмував Сабо.

Нагадаємо, що "Динамо" вдалося з першого місця в груповому турнірі вийти в 1/16 фіналу Ліги Європи, а також піти на зимову перерву з 5-очковою перевагою над "Шахтарем" у Прем'єр-лізі.

Читайте також: Експерт припускає, що "Динамо" може обійтися без посилення взимку

За результатами ігор у 2014 році Ребров став найуспішнішим тренером в українських командах, випередивши Мірчу Луческу з "Шахтаря", а також Мирона Маркевича, який з літа тренує "Дніпро".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі