Ребров заявив, що завжди буде захищати Ярмоленка

Поділитися
Ребров заявив, що завжди буде захищати Ярмоленка Ребров став на захист Ярмоленка © ФК Динамо
Головний тренер "Динамо" вважає, що вболівальники повинні не критикувати гравця, а подякувати йому за те, що він зробив для клубу.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров заявив, що буде захищати Андрія Ярмоленка, незважаючи на його вчинок у матчі проти "Шахтаря", де лідер киян вдарив Тараса Степаненка.

"Я переглядав це багато разів. Що б зараз не говорили, так, Андрій повів себе не дуже красиво, але я завжди буду захищати своїх футболістів, буду захищати Андрія.

Зараз всі на нього накинулися... Але те, що Андрій зробив за останні роки для нашої команди, наших уболівальників - напевно, в першу чергу, вони повинні йому подякувати", - сказав Ребров.

Нагадаємо, в 24-му турі УПЛ "Шахтар" обіграв "Динамо" з рахунком 3:0. Після третього голу Степаненко підбіг до трибун з уболівальниками "Динамо" і показав емблему "гірників". Дії півзахисника "Шахтаря" не сподобалися гравцям "Динамо". Ярмоленко вдарив Степаненка по нозі, після чого на полі почалася бійка. Відразу після матчу Степаненко заявив, що його дружба з Ярмоленком закінчилася.

Ярмоленко, як і захисник "Шахтаря" Олександр Кучер, за свої дії отримав триматчеву дискваліфікацію.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі