Ребров задоволений літніми новачками "Динамо"

Поділитися
Ребров задоволений літніми новачками "Динамо" Реброва влаштовує склад "Динамо" © Dynamo.kiev.ua
Головного тренера киян влаштовує склад, який є в його розпорядженні.

Сергій Ребров зізнався, що задоволений рішенням клубу втримати лідера команди Андрія Ярмоленка та інших гравців, а також підписати низку новачків, в тому числі півзахисників Миколу Морозюка та Радосава Петровича, які рідко з'являються на полі.

"Взяти того ж Андрія Ярмоленко: по ньому була серйозна пропозиція, але я радий, що він залишився. І, звичайно, було непросто говорити з самим Андрієм і пояснювати, наскільки він важливий нашій команді. Радий, що він це зрозумів. Впевнений, що все футбольне майбутнє у нього попереду. Особливо - футбольне майбутнє в Європі, ми всі впевнені, що він заграє там. Але в даний період він дійсно дуже важливий для "Динамо": стартувати в Лізі чемпіонів без свого лідера було непросто. Я радий, що Андрій прийняв правильне рішення. І я сподіваюся, що це рішення дійсно правильне. Впевнений, що у нього будуть пропозиції і в цьому році, і в наступному. А те, як довго він ще пробуде в "Динамо" - це вже його особисте рішення і рішення президента клубу".

"Влітку були пропозиції і щодо інших футболістів, але, знову ж, у ситуації, коли команда потрапила в Лігу чемпіонів, хлопці самі хотіли залишитися. І я радий цьому. Радий тому, що вони вирішили перевірити свої сили в Лізі чемпіонів з "Динамо". В цьому році був помітний прогрес у грі футболістів, і вони самі це відчували, вони хочуть продовжувати грати в нашій команді", - сказав Ребров.

"Вважаю, що Петрович і Морозюк - професіонали дуже високої марки, які незалежно від того, як часто вони отримують місце в складі, кожне тренування проводять з максимальною віддачею. Наші придбання в період літньої трансферної кампанії переслідували одну важливу мету - створити конкуренцію по кожній позиції".

Читайте також: "Динамо" може підсилитися гравцем "Зорі"

За підсумками першої половини сезону чемпіони України розділили перше місце у турнірній таблиці Прем'єр-ліги з донецьким "Шахтарем", а також вперше за 16 років пробилися в плей-офф Ліги чемпіонів. В 1/8 фіналу "Динамо" зіграє з англійським "Манчестер Сіті".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі