Ребров вважає, що "Сток Сіті" - це не рівень Ярмоленка

Поділитися
Ребров вважає, що "Сток Сіті" - це не рівень Ярмоленка Ребров порадив Ярмоленку переходити в топ-клуб
Головний тренер "Динамо" прокоментував можливий трансфер лідера команди, а також рішення Ленса.

Сергій Ребров вважає, що Андрій Ярмоленко, якщо він все ж залишить "Динамо", повинен продовжити кар'єру в топ-клубі, а не в "Сток Сіті", який озвучив свою зацікавленість у лідері української збірної.

"Сток Сіті" - це не команда для Андрія Ярмоленка. Я нічого не знаю про пропозицію англійського клубу, але я і Андрію говорив, що, як на мене, якщо йти, то в топ-чемпіонат і команду, яка бореться за потрапляння в Лігу чемпіонів. Це важливо для нього", - сказав головний тренер "Динамо" у коментарі програмі "ПроФутбол".

Сам Ярмоленко заявив, що, незважаючи на бажання піти, не планує знижувати до себе вимоги: "Потрібно в будь-якій ситуації залишатися професіоналом. Хочеться тобі піти, чи ні, але ти отримуєш в команді гроші і їх треба відпрацьовувати на совість, адже на тебе дивиться вся країна. Я буду віддаватися в кожній грі, на кожному тренуванні. Я не хочу, щоб про мене казали, що я десь недограю".

Нагадаємо, раніше президент "Динамо" Ігор Суркіс також заявляв, що готовий відпустити Ярмоленка в топ-клуб, але не в команду рівня "Сток Сіті".

Крім того, Сергій Ребров заявив, що Ленс, який підписав контракт із "Сандерлендом", більше не хотів грати в Україні: "Ми замінимо його гідно. Трансфер Ленса - це в першу чергу бажання футболіста, і гідна пропозиція від "Сандерленда". Про це завжди казав президент - у нас немає золотої клітки. Ми завжди гідно розлучаємося з футболістами, тим більше, як сказав Джермейн, у нього немає ніякої мотивації тут грати".

Читайте також: Ярмоленко хоче гідно піти з "Динамо"

У новому сезоні "Динамо" стартувало з вольової перемоги над "Сталлю". Переможний гол з пенальті забив Гусєв - 2:1.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі