Ребров вважає, що після забитого голу "Динамо" не грало на утримання рахунку

Поділитися
Ребров вважає, що після забитого голу "Динамо" не грало на утримання рахунку Одне з одкровень матчу - невдала гра молодого Віталія Буяльського
Майже третина гри київське "Динамо" повністю перегравала опонента на його полі. Вболівальники цілком справедливо розраховували на історичну перемогу. Але далі події на полі повністю змінились.

Англійський "Евертон" в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи проти "Динамо" продемонстрував свої найкращі якості, що і стало причиною поразки киян 1:2.

Таку думку після гри висловив головний тренер киян Сергій Ребров. За його словами, перші 30 хвилин поєдинку його підопічні діяли майже безпомилково, але незабаром "Евертон" ввімкнув максимальні швидкості.

"Я сказав хлопцям, що всі ігри в Англії проходять вкрай складно. До 30-ї хвилини ми грали дуже добре в обороні, але в другому таймі "Евертон" додав у швидкості, пересуванні м'яча і забив другий м'яч", - цитує наставника dynamo.kiev.ua.

"Не було установки не грати агресивно, не відбирати м'яч... Але і "Евертон" грав агресивно. Англійці добре діяли на флангах, особливо у другому таймі. Непросто було перебудуватися в такій ситуації", - прокоментував Ребров ігровий відрізок після пропущеного голу в кінці першого тайму.

Ребров підкреслив, що його команда не стала грати на утримання рахунку після досить швидкого голу на 14-й хвилині. На його погляд, "Динамо" контратакувало, однак завдяки вдалим діям суперника, не зуміло реалізувати моменти.

Читайте також: "Динамо" втратило ключового гравця атаки перед зустріччю з "Евертоном"

у Відповідь матч у протистоянні українців і англійців відбудеться 19 березня в Києві на НСК "Олімпійський".

Напередодні ще один представник України в Лізі Європи Дніпро провів свій перший матч в рамках 1/8 фіналу. Підопічні Мирона Маркевича в Києві обіграли голландський "Аякс" 1:0.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі