Ребров впевнений, що у "Манчестер Сіті" є недоліки

Поділитися
Ребров впевнений, що у "Манчестер Сіті" є недоліки Ребров буде розмовляти з Суркісом щодо підсилення © ФК Динамо
Головний тренер "Динамо" вважає, що його команді потрібно підсилитися і добре розібрати суперника по плей-офф Ліги чемпіонів.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров прокоментував результат жеребкування плей-офф Ліги чемпіонів. Київський клуб в 1/8 фіналу зіграє з "Манчестер Сіті".

"Нормальне жеребкування, можна грати. Я дивився вчора, як "Манчестер Сіті" виграв 2:1. Це сильна збалансована команда, інші не потрапляють у плей-офф. Раніше ми зустрічалися з "Манчестер Сіті" і досить успішно. Обов'язково розберемо їх, в будь-якій команді є недоліки, є вони і у "Манчестер Сіті". У нас буде час, щоб підготуватися. Зберемо всю інформацію.

Перед сезоном всі вважали фаворитом "Челсі", але багато команд до них готуються і знайшли у них недоліки в грі. Так і нам потрібно готуватися до "Манчестер Сіті" і не дивитися на те, яке місце вони займають в АПЛ, і на скільки фронтів грають", - підкреслив Ребров в коментарі телеканалу "Футбол 1".

Також Ребров сказав, що "Динамо" може підсилитися перед плей-офф: "Президент повернеться з жеребкування, і ми обговоримо з ним можливі трансфери. Незважаючи на те, що ми пройшли в наступний етап Ліги чемпіонів, команді потрібне підсилення. Я думаю, що все буде, і ми знайдемо спільну мову з президентом".

Додамо, що вдома кияни будуть грати проти "Ман Сіті" 24 лютого, а в гостях - 15 березня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі