Ребров розповів про конкуренцію на місце нападника в "Динамо"

Поділитися
Ребров розповів про конкуренцію на місце нападника в "Динамо" Лукаш Теодорчик виходить на заміну і забиває
На позицію одного яскраво вираженого форварда в київській команді претендує відразу троє висококваліфікованих форварда.

Головний тренер "Динамо" задоволений ситуації конкуренцією за місце у складі його команди. Про це наставник розповів після великої перемоги киян над "Іллічівцем" 5:0 в рамках 17-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги.

За словами Реброва в нападі всі троє форвардів - Артем Кравець, а також легіонери Дьемерси Мбокані і Лукаш Теодорчик - заслуговують на місце на футбольному полі. І не важливо - в основному складі, або на заміні.

"Говорите, сьогоднішньою грою Теодорчик заслужив на місце в стартовому складі в грі з "Евертоном"? А Мбокані минулою грою не заслужив? А Кравець не заслужив, по-вашому? Всі заслужили. Я завжди говорив: я радий, що в "Динамо" є така конкуренція", - зазначив Ребров після розгрому "Іллічівця".

"Я радий, що Тео, виходячи на заміну, завжди підсилює гру. Насправді не завжди важливо, щоб футболіст виходив в основному складі. Я бачу бажання Теодорчика, бажання Артема, Мбокані. Не важливо, виходять вони в основному складі або з лавки з їх виходом посилюється гра "Динамо". Це важливо", - вважає тренер киян.

Нагадаємо, голи у ворота "Іллічівця" забили Андрій Ярмоленко (2), Виторину Антунеш, автоголом відзначився маріуполець Руслан Зубков, а ще один м'яч на свій рахунок записав вийшов на заміну Лукаш Теодорчик.

19 березня "Динамо" проведе повторний поєдинок 1/8 фіналу Ліги Європи проти англійського "Евертона". Сергій Ребров не зможе розраховувати на ключового гравця атаки Джермейна Ленса, який пропустить через травму стегна як мінімум 10 днів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі