Ребров розкритикував Хачеріді за жовту картку в матчі Македонія - Україна

Поділитися
Ребров розкритикував Хачеріді за жовту картку в матчі Македонія - Україна Хачеріді отримав "гірчичник" за гру рукою © ФФУ
Головний тренер "Динамо" впевнений, що його підопічний підвів всю країну.

Сергій Ребров розкритикував Євгена Хачеріді за попередження, отримане у матчі збірної України проти збірної Македонії, який завершився перемогою українців з рахунком 2:0.

Жовта картка, яку захисник побачив перед собою за гру рукою в чужій штрафній вже на дев'ятій хвилині зустрічі, позбавила його можливості зіграти у вирішальному матчі відбору на Євро-2016 проти Іспанії.

"Важливо, щоб Хачеріді сам з собою розмовляв. Я не бачу сенсу з ним знов говорити з приводу його дисципліни на полі. Напевно, це такий рівень, де він підводить всю країну і всіх вболівальників. Сподіваюся, Женя дорослішає і з роками усвідомлює, яка відповідальність на нього покладається. Напевно, він сам переживає. Це важливо самому зрозуміти. Ми можемо доносити до нього, але не завжди воно сприймається", - сказав Ребров в інтерв'ю офіційному сайту "Динамо".

Також Ребров зазначив, що залишився задоволений грою української команди: "Мені сподобалася гра збірної, я побачив, що збірна грала практично за тактичною схемою "Динамо", в одного опорного півзахисника. Мене це приємно здивувало. Хлопці здобули заслужену перемогу. У першому таймі грали більш академічно, а в другому зіграли впевнено".

Читайте також: Помічник Реброва кричав на динамівців у перерві

Нагадаємо, раніше Ребров критикував Хачеріді за вилучення в матчі Прем'єр-ліги проти "Олімпіка". Наставник "Динамо" тоді заявив, що захисник "наплював на команду та вболівальників".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі