Ребров повторив досягнення Лобановського

Поділитися
Ребров повторив досягнення Лобановського Ребров зрівнявся з Лобановським
Молодий фахівець знаходиться в кроці від того, щоб встановити рекорд "Динамо" за кількістю матчів без поразок у чемпіонатах України.

Розгромивши у п'ятому турі української Прем'єр-ліги львівські "Карпати"(3:0), "Динамо" під керівництвом Сергія Реброва повторило клубний рекорд за кількістю матчів поспіль без поразок в чемпіонатах України - 33. Попереднє досягнення було встановлено ще за часів Валерія Лобановського.

З Ребровим кияни виграли 27 матчів та 6 раз зіграли внічию (різниця м'ячів 77:13). Весь минулий сезон "Динамо", нагадаємо, відіграло без поразок, а в нинішньому підопічні молодого спеціаліста стартували з п'яти перемог у п'яти матчах.

В останній раз "Динамо" програвало в чемпіонаті України донецькому "Металургу" (1:2) 27 квітня 2014 року. Перевершити рекорд легендарного Лобановського Ребров може у шостому турі чемпіонату, якщо не програє на виїзді луганській "Зорі".

Зазначимо, що рекордна серія за кількістю матчів без поразок в українському футболі належить "Шахтарю". В період з 2000 по 2002 роки "гірники" не програвали на внутрішній арені протягом 55 матчів.

Читайте також: Помічник Реброва кричав на динамівців у перерві

Нагадаємо, Сергій Ребров став виконуючим обов'язки головного тренера "Динамо" 17 квітня 2014 року, а вже через місяць продовжив роботу без приставки "в.о". З Ребровим "Динамо" виграло чемпіонат країни, а також два Кубка України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі