Ребров повідомив про травми футболістів "Динамо" після битви з "Генгамом"

Поділитися
Ребров повідомив про травми футболістів "Динамо" після битви з "Генгамом" Сергій Ребров був обурений діями судді
Напередодні поєдинку в Києві "біло-сині" опинилися в нелегкому становищі: по-перше, їм слід відіграти один м'яч, по-друге, тренерському штабу необхідно знайти рішення кадрових проблем.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров після поразки 1:2 від "Генгама" в рамках першого матчу 1/16 фіналу Ліги Європи розповіла про травми Джермейна Ленса та Сергія Сидорчука, а також прокоментував епізоди з вилученнями Андрія Ярмоленка і Юнеса Беланды в кінці першого тайму. Нагадаємо, що більше 45 хвилин ігрового часу кияни провели з 8 польовими гравцями.

"До видалення ми грали гідно. Забили м'яч, мали моменти, щоб розвинути успіх. А потім...не хочу говорити про суддів, але Ярмоленко просто бачив, що його товариш по команді лежить на полі і спливає кров'ю. Напевно, це бачив і боковий суддя, який стояв поруч. Напевно, це бачили і футболісти "Генгама", але вони абсолютно ніяк на це не відреагували, а продовжували атаку", - цитує Реброва dynamo.kiev.ua.



"Я розумію, якщо футболіст просто лежить на полі, то, звичайно, не виключено, що він симулює. Але якщо у людини відкрита рана, якщо у неї йде кров, а в цих умовах триває гра, то це не просто не "фейр-плей", це те, що я взагалі не знаю, як назвати. Так, я згоден, що Ярмоленко зробив грубий фол, але він бачив, що його товаришеві терміново потрібна допомога. І це бачили всі! За винятком судді", - сказав наставник киян на післяматчевій прес-конференції.

Ребров додав, що епізоду з вилученням Юнеса Беланди він не бачив, однак цю ситуація буде розглянуто додатково.

За словами тренера, Сергій Сидорчук був відправлений до лікарні, де йому наклали шви на розсічення, а у Джермейна Ленса - сильний удар, який не дозволив йому дограти матч. Буде він грати 26 лютого в Києві, поки невідомо.

"Особисто мені сподобалося, як ми грали до вилучень. Потім, звичайно, це вже було геройство хлопців. У нас же попереду є матч-відповідь, і я впевнений, що наша команда в ньому буде набагато зліший. Ми якісно готуватися до повторного поєдинку і, впевнений, дамо в Києві бій "Генгаму", - резюмував тренер "Динамо".

Слід додати, що в наступному матчі через дискваліфікацію не зіграють Андрій Ярмоленко, Юнес Беланда і Сергій Сидорчук.

Після матчу з "Генгамом" президент "Динамо" назвав дії словенського арбітра Славко Винчича бандитизмом на футбольному полі. За його словами, якщо б суддя зупинив гру, коли травму отримав Сергій Сидорчук, це допомогло б футболістам тримати себе в руках.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі