Ребров обіцяє, що "Динамо" підійде у повній готовності до матчу з "Фіорентиною"

Поділитися
Ребров обіцяє, що "Динамо" підійде у повній готовності до матчу з "Фіорентиною" Ребров вірить в готовність своїх підопічних © ФК Динамо
У першому поєдинку 1/4 фіналу Ліги Європи кияни пропустили на останніх секундах, тому істотно ускладнили завдання виходу в півфінал.

23 квітня в італійській Флоренції київське "Динамо" зіграє з "Фіорентиною" поєдинок 1/4 фіналу Ліги Європи.

У першому матчі була зафіксована нічия 1:1, притому, що кияни пропустили гол на останніх секундах зустрічі, після того, як дали пробити з неймовірною позиції нападника "фіалок" Абубакару. Втім, гол італійців став логічним завершенням матчу, адже на протязі всього ігрового часу гості володіли ініціативою, а динамівці провели далеко не найкращий матч.

За словами головного тренера "Динамо" Сергій Ребров, перед повторною грою його підопічні врахували всі помилки, і тепер готові проявити себе з найкращого боку.

"В "Фіорентині" виступають класні виконавці, але ми обов'язково зробимо певні висновки і постараємося дещо змінити і виправити. Впевнений, що "Динамо" буде повністю готова до повторної гри, в тому числі і тактично", - цитує Реброва Footclub.com.ua.

За словами Реброва, "Динамо" не повинно перешкодити те, що вже через три дні після єврокубкового виїзного матчу, йому належить зіграти дербі з "Шахтарем" в чемпіонаті Прем'єр-ліги, а вже 29 квітня ще й кубковий поєдинок проти "Олімпіка".

"У команді всі дуже раді, що вдалося так далеко пройти в Лізі Європи, а апетит, як ви знаєте, приходить під час їжі. Хлопці чудово розуміють, що у нас є хороший шанс поборотися за всі три трофеї (адже Кубок України ми теж не скидаємо з рахунків), і вони повні сил і бажання і далі успішно виступати у всіх турнірах.

Матч з "Фіорентиною" відбудеться 23 квітня о 22:00. Вранці 22-го числа динамівці вилетіли до Флоренції, і вже ввечері випробують газон стадіону "Артеміо Франкі".

Читайте також: У "Динамо" і "Волині" незадоволені суддівством досвідченого Віктора Швецова

В рамках 20-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги "Динамо" обіграло 3:1 "Волинь" на виїзді в нелегкому поєдинку. Кияни пропустили на початку матчу, проте в середині другого тайму швидко забили три голи і вирвали важливу перемогу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі