Ребров не хоче, щоб у виконанні "Динамо" футбол перетворювався на хаос

Поділитися
Ребров не хоче, щоб у виконанні "Динамо" футбол перетворювався на хаос Ребров хоче від своїх футболістів більш осмисленого виконання завдання
Кияни не зуміли обіграти "Карпати" в 12-му турі чемпіонату Прем'єр-ліги, втративши хороший шанс суттєво відірватися від переслідувачів.

type="picture" position="1"]

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров незважаючи на нічийний результат матчу 12-го туру проти "Карпат" (0:0) вважає, що його команда перебуває на правильному шляху становлення.

Ребров подякував команді за те, що вони залишившись вдесятьох після травми Артема Кравця намагалися вирвати перемогу, але при цьому спробував знайти причини невдалого результату.

"Коли команда організовано обороняється, як, наприклад, "Карпати" чи той же "Олімпік", то дуже складно розкривати таку оборону. У цій ситуації з особливою ретельністю потрібно терпіти: коли не виходить, необхідно не збиватися на хаос, а продовжувати грати за тими ж схемами. Це, звичайно, непросто. І такий навик за тиждень або місяць не придбаєш. Хлопці через такі поєдинки повинні самі відчути, як вести гру в подібних ситуаціях",- вважає Ребров.

Нагадаємо, "Динамо" володіло перевагою і атакували весь матч, проте на 69-й хвилині в образливій зіткнення постраждало двоє футболістів команди - Артем Кравець і Микита Бурда. У підсумку, через ліміт замін динамівці догравали поєдинок удесятьох, а незабаром за другу жовту картку був видалений Сергій Сидорчук. З вісьмома польовими футболістами "біло-сині" не зуміли організувати фінальний штурм і матч завершився внічию.

Нагадаємо, що "Динамо" як і раніше попереду "Дніпра" (на одне очко) і "Шахтаря" на (5 пунктів).

Читайте також: Прем'єр-ліга: результати матчів 12-го туру, відео голів, бомбардири

Перед зустріччю "Динамо" і "Карпат" нульовою нічиєю завершилася зустріч "Шахтаря" і "Дніпра" у Львові.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі