Ребров не хоче дивитися на турнірну таблицю, тренер "Маккабі" визнав перевагу "Динамо"

Поділитися
Ребров не хоче дивитися на турнірну таблицю, тренер "Маккабі" визнав перевагу "Динамо" Ребров задоволений командою © UEFA
Головні тренери команд дали коментар після минулого поєдинку Ліги чемпіонів.

За словами наставника киян Сергія Реброва, команда була на висоті і заслуговує на позитивну оцінку своїм діям: "Це був хороший матч. Команда майже все зробила правильно. Перемога доводить це. У нас хороші гравці, і ця перемога дуже важлива для них. Грати в Тель-Авіві було нелегко. Футболісти "Маккабі" старалися і часом досягали успіху.

Раз ми не пропустили, значить, наш воротар був на висоті, хоча не пропускати - завдання всієї команди. Всі заслужили доброго слова на свою адресу. Всі працювали в обороні і в атаці, розуміючи, що тільки так ми можемо досягти успіху.

Будь-якій команді швидкий гол додає впевненості, особливо в Лізі чемпіонів. Хлопці отримали її. Ми грали проти сильного і серйозного суперника. Набрані три очки дуже важливі, але головне - кожен розуміє, що йому робити. Ми повинні стежити за своєю грою, а на турнірну таблицю будемо дивитися в кінці. Легких ігор тут немає. Недооцінювати суперника в Лізі чемпіонів не можна - будь-яка команда може поплатитися за це".

Головний тренер "Маккабі" не став критикувати підопічних і помітив в їх діях прогрес: "Я задоволений нашою грою. Ми додали в порівнянні з матчем проти "Челсі". На початку нам не пощастило, а другий гол тільки ускладнив нам життя. "Динамо" перевершило нас, хоч ми і добилися прогресу в порівнянні з грою на "Стемфорд Брідж".

Результатом я не задоволений. Суперник вбив нас своїм швидким голом. Ми повинні помітно додати, щоб забити в наступних матчах. Зараз ми граємо на пізній стадії в єврокубковому турнірі. Це зовсім інший рівень. Це турнір для кращих команд світу, але поразка - не кінець. Ми можемо додати і стати сильніше за рахунок таких матчів".

Нагадаємо, що вчора, 29 вересня, київське "Динамо" на виїзді здобуло перемогу над ізраїльським "Маккабі" (2:0) в рамках групового етапу Ліги чемпіонів.

Таким чином, в активі "Динамо" чотири очки після двох матчів в групі G. Свій наступний поєдинок підопічні Реброва проведуть вдома проти лондонського "Челсі" 20-го жовтня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі