Ребров назвав нічию з "Фіорентиною" закономірним підсумком протистояння

Поділитися
Ребров назвав нічию з "Фіорентиною" закономірним підсумком протистояння "Динамо" програло "Фіорентині" в боротьбі і в атакуючих діях © football.ua
Головний тренер "Динамо" сподівається, що у Флоренції його команді вдасться забити гол і вийти в півфінал Ліги Європи.

У першому матчі 1/4 фіналу Ліги Європи Динамо і Фіорентина зіграли 1:1, і з одного боку кияни розчаровані результатом, адже пропустили гол на останніх секундах протистояння, з іншого - гості володіли ініціативою і створили набагато більше моментів, ніж суперник.

За словами головного тренера Сергія Реброва, нічию 1:1 можна вважати закономірним результатом для такого поєдинку.

"Ми розуміли, проти якої команди нам належить грати. Якби після першого тайму хтось сказав, що матч завершиться з рахунком 1:1, то, напевно, я б сказав, що це закономірний підсумок. "Фіорентина" до перерви створила достатньо моментів, були можливості і у нас. У другому таймі ми зіграли на контратаках", - зазначив Ребров після гри.

"зрештою, гра закінчилася так, як вона закінчилася. Звичайно, хлопці засмутилися, що втратили перемогу на останніх секундах зустрічі, але буде новий день, треба готуватися до повторної зустрічі і намагатися пройти у півфінал", - резюмував наставник.

Нагадаємо, що Джермейн Ленс відкрив рахунок на 36-й хвилині, однак кияни не зуміли скористався тимчасовим замішанням опонента, і в підсумку, поступово втратили ініціативу зі своїх рук. А під кінець поєдинку притиснулися до воріт, і пропустили вже в доданий арбітром час.

у Відповідь матч відбудеться 23 квітня у Флоренції. Для виходу в 1/2 фіналу "Динамо" необхідно обов'язково забивати гол і не пропустити в свої ворота. Киян влаштує нічия 2:2, 3:3 і т. д., а також перемога з будь-яким рахунком.

Після поєдинку головний тренер Фіорентини Вінченцо Монтелла заявив, що його команда перевершила опонента, незважаючи на те, що "Динамо" - сильна команда.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі