Ребров не став відкривати карти перед "Генгамом" напередодні матчу в Лізі Європи

Поділитися
Ребров не став відкривати карти перед "Генгамом" напередодні матчу в Лізі Європи Сергій Ребров покладає надії на Андрія Ярмоленка
У контрольних матчах на зборі в Іспанії "Динамо" в двох заключних поєдинках двічі зіграла внічию, забивши при цьому лише один гол.

Київське "Динамо" завершило нульової нічиєї з угорським "Відеотоном" збір в іспанській Марбельї. Нагадаємо, що він тривав з 6 лютого, і за 8 днів підопічні Сергія Реброва провели 6 контрольних матчів.

У них кияни здобули лише одну перемогу - над угорської молодіжною командою Пушкаш Академія 2:0. В одній зустрічі - з болгарським "Лудогорцем" - "біло-сині" поступилися 1:2, а в інших розійшлися з суперниками миром.

Кількість забитих м'ячів у ворота суперників, а всього за 6 матчів динамівці вражали їх 7 разів, з одного боку говорить про проблеми з реалізацією моментів, а з іншого, пояснюється традиційною для таких матчів причиною - команда готується до сезону, виконує певні завдання, серед яких висока результативність напевно не головна.

По всій видимості, Сергій Ребров у двох останніх спарингах просто вирішив не відкривати карти перед майбутнім суперником по 1/16 фіналу Ліги Європи з французьким "Генгамом", з яким "Динамо" зіграє 19 і 26 лютого. Тим більше, що крім тактичних малюнків і стратегії, що може стати надбанням табору опонента, футболісти в гонці за забиті голи можуть отримати травму.

Примітно, що в матчі з "Відеотоном" Ребров використовував три заміни, але при цьому повністю поєдинок провів 20-річний півзахисник Ігор Харатін та його 22-річний колега по амплуа Віталій Буяльський. Враховуючи, що обидва футболісти можуть допомогти своїй команді в Лізі Європи (потрапили в заявку на плей-офф), можна зробити припущення, що тренерський штаб не тільки дав відпочити основним футболістам Сергію Риболовлі і Мігелю Велозу, а також Джермейну Ленсу, але і награти нові схеми.

Як би там не було, але Реброву 19 лютого в Генгаме доведеться вирішувати нелегке завдання в матчі з сильним і набрали хід опонентом. І, швидше за все, тренерський штаб динамівців знайде чим здивувати французьку команду.

Читайте також: Ребров став найуспішнішим в 2014 році тренером в Україні

Сергій Ребров не зможе розраховувати на Дьємерсі Мбокані, який отримав пошкодження в матчах за збірну ДР Конго на Кубку Африки, та згідно з заявами динамівських лікарів буде проходити відновлення протягом двох-трьох тижнів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі